Planera din konferens

Området

Området i år är en plats för härlig gemenskap, god mat eller kanske en svalkande glass! Givetvis kommer det även finnas god tillgång på kaffe. Tacotält och flera goda food trucks kommer erbjudas, samt härliga gemenskapsytor och sittplatser. Området kommer även bjuda på flera olika montrar, både inomhus och utomhus, som du kan ta chansen att besöka, festivalområde för barnen och hangout för Youth. Du hittar mer information om de olika delarna nedan. Du kommer definitivt hitta något du gillar, vi ses på området!

Hitta hit

Busslinjer:
Busslinje 6 (Södra Årsta Slavsta), kliv av på “Kummingatan”
Busslinje 7 (Årsta Fyrislund), kliv av på “Axel Johanssons gata”
Busslinje 1 (Boländerna / Gränbystaden Nyby), kliv av på “Axel Johanssons gata“

Parkering

I år är möjligheterna till parkeringar stora! Du kommer dels kunna parkera på vår vanliga parkering utanför kyrkan och runt Arenan, men också på markerade gräsplaner bakom Ingo-macken och bredvid Shurgard, samt runt Kristallen. Notera att skyltade parkeringsregler gäller på Kristallen, bland annat att alla platser kräver p-skiva och att man får stå där max 2 eller 3 timmar, så var uppmärksam på skyltningen. Runt hela Kristallen gäller parkeringsförbud kl 00-05. Handikapparkering finns på kyrkans stora parkering med uppmärkta platser vid sidoingången. Alla parkeringsalternativ finns markerade på parkeringskartan!
<br />
<b>Warning</b>:  Undefined variable $image_id in <b>/www/webvol21/r0/hn5dtvkkn9x4ta8/europakonferensen.livetsord.se/public_html/wp-content/plugins/europakonferensen-hemsida/src/information.php</b> on line <b>38</b><br />

Barnmöten | För barn födda 2015-2020

Europakonferensen är en konferens för hela familjen, därför är vi stolta över att få presentera en skräddarsydd konferens för våra yngsta besökare. Här följer information om alla möten och “happenings” som händer på KIDS under veckan.

Barnmöten | för barn födda 2015-2020
Varmt välkommen till Hjältarnas stad! I år kommer vi få besöka staden där superhjältarna Oälskade Ängla , Otrygga Tryggve, Osjälviska Kjell och Oförlåtna Frida bor. Tack och lov bor även Superhjältarnas Superhjälte i staden! Frågan återstår dock – är de redo att träffa honom?
Vi möts varje dag kl 10.00 i arenan (på andra sidan parkeringen). Genom drama, lovsång, bön och en massa massa bus önskar vi att barnen ska få lära känna massa nya vänner men framförallt Superhjältarnas Superhjälte – Jesus! För att besöka våra barnmöten behöver du inte “checka in” ditt barn men däremot behöver någon vuxen följa med som sällskap.
Varmt välkommen!

Hjältegrupper | för barn födda 2015-2020
På eftermiddagarna har vi Hjältegrupper (aktivitetsgrupper för våra små hjältar) mellan kl.15:00-17:00. Där finns det olika roliga aktiviteter för ditt barn att välja mellan: lek, pyssel och sport och alla incheckade barn bjuds även på fika.
Du checkar in ditt barn i en Hjältegrupp längst ner i Kids-korridoren (kyrkbyggnadens högra korridoren, mot parkeringen). Incheckningen öppnar kl 14:30. Varmt välkomna, alla hjältar!

JG | För barn födda 2011-2014

JG | för barn födda 2011-2014
JG står för Jesus generation och är för dig som gått ut åk 3-6.

JG | Gudstjänst
På kvällarna kl 19.00 och söndag kl. 10.00 har vi en särskild gudstjänst för dig i Barnkyrkan, där vi prisar Gud, går djupare i vår tro på Honom och avslutar med att handla godis i kiosken och gemenskap ute på lekplatsen. Vi tror att Gud vill möta dig och tala till dig, så kom med förväntan. Ta med dig en kioskpeng (max 15kr) för att handla i kiosken. Det går bra att betala med kontanter samt swish.

JG | Happenings
Varje eftermiddag har vi olika aktiviteter såsom poängjakt, brännbollsturnering, vattenkrig och filmvisning. Här är ett ypperligt tillfälle att lära känna nya vänner och samtidigt ha riktigt skoj! Vi samlas varje dag kl 14.30 i Barnkyrkan som ligger i den högra korridoren.
Ta med dig en vän och kom!

Här nedan ser du vilka aktiviteter som erbjuds under respektive dag:
Onsdag: Poängjakten
Torsdag: Movie-time
Fredag: Water Fight (Ta med handduk & ombyte)
Lördag: Brännbollsturnering

Till dig som förälder: Barnen checkas in på JG av medföljande vuxen utanför Barnkyrkan. Detta för att vi ska kunna räkna in barnen vid en eventuell utrymning av kyrkobyggnaden, samt för att vi ska få kontaktuppgifter till dig som förälder. Efter gudstjänsten i Barnkyrkan får barnen följa med ledarna ut till lekplatsen, där vi kommer ha lekar, spel, kiosk och härlig gemenskap fram till stora gudstjänstens slut. Bestäm därefter en mötesplats tillsammans med ditt barn så att ni hittar varandra efter gudstjänsten.

Festivalområde | För barn i alla åldrar

Festivalområdet | För barn i alla åldrar
Festivalområdet är öppet mellan våra gudstjänster och aktiviteter. Här kan du köpa sockervadd, åka karusell, hoppa hoppborg och mycket mycket mer. Områdets öppettider är 12.00-14.30 och 17.00-18.30. I anslutning till ingången vid Festivalområdet kan du köpa åkband och biljetter som gäller för alla attraktioner, samt snacksbiljetter som gäller vid köp av sockervadd, popcorn och slush.

Youth

Välkommen till Europakonferensen 2024 på Youth. Under dessa dagar är vår önskan att du som ungdom ska bli uppfylld, välsignad och växa i frimodighet inför det nya läsåret som ligger framför dig!

Förutom de fantastiska gudstjänsterna har du som ungdom möjlighet att hänga i Youth-tältet, som är beläget på den stora parkeringen mellan kyrkobyggnaden och Arenan. Där kommer vi ha gudstjänster onsdag och torsdag eftermiddag kl. 15.00. Onsdagen kallar vi för 'Fearless Faith'. Vi kommer att få lyssna till fyra av våra egna ungdomar som kommer att predika. På torsdagen får vi besök från ingen mindre än Petrus Haddad som kommer predika för oss. Vi öppnar tältet kl. 15.00 i samband med att gudstjänsten börjar, och du har tillgång till det fram tills och även efter kvällsmötet. Tältet är också tänkt att vara en plats för gemenskap, glädje, schysst musik, sköna sittplatser och varför inte svalka av dig med en somrig juice som erbjuds i tältet?! I Hangout-tältet kommer du också att finna spel som FIFA och många andra sällskapsspel. På kvällarna kommer det att bjudas på konserter och talkshows av olika slag, där du har möjlighet att vinna olika priser. Så kom dit och joina den sköna stämningen! Kolla i schemat för mer detaljer kring vad som händer i tältet, åldersgränsen är från 13 år i tältet!

Det kommer att hållas olika turneringar och aktiviteter under veckan som du bara inte får missa. Allt ifrån Fifaturnering, dodgeboll, något vi kallar för Open Games och fotboll. Anmäl dig via länkarna i schemat!

Fredagskvällen på konferensen är dock ingen vanlig kväll, då har vi Revival Night, det obligatoriska nattmötet. En kväll riktad främst till dig som är ungdom. Detta är en kväll du inte vill missa! En rolig gudstjänst fullspäckad med fantastisk lovsång, underbar Gudsnärvaro och en grymt bra predikan från Ankit Sajwan. Det finns också möjlighet för dig att få förbön och betjäning.
Se till att vara på plats vecka 30 och ta med dig alla dina vänner så kommer vi att ha en fantastisk vecka tillsammans och avsluta sommarlovet på topp!

Seminarium - "Building bridges"

Onsdag kl. 17:00–18:00 har vi seminarium med Fouad Masri.

Fouad Masri är född i Libanon och bor numera i USA. Hans organisation, Crescent Project, brinner för att utrusta kristna att bygga broar till muslimer.

Crescent Projects uppdrag är att inspirera, utrusta och tjäna kyrkan för att nå muslimer med Kristi evangelium till Guds ära. Deras vision är att se en dag då rädsla ersätts med kärlek och miljontals kristna aktivt delar Kristi sanning med miljontals muslimer, för Guds ära.

Hennes Seminarium

På fredag kl. 13, på bakre läktaren, är du som kvinna, oavsett ålder, varmt välkommen till Hennes Seminarium! Detta är ett tillfälle att träffa andra kvinnor, bli inspirerad och utrustad för framtiden. Vi har den stora glädjen att få lyssna till Flavia Perez under detta seminarium. Flavia har en tung bakgrund och som hon själv säger: 'Jag sökte bekräftelse överallt och att människor skulle se mitt hjärta, men Gud såg mitt hjärta.' Varmt välkommen!

Fotopolicy

OBS! Livets Ord hävdar berättigat intresse att dokumentera samtliga händelser i foto, audio och video samt att använda detta material på sociala medier, i marknadsföringssyfte och andra ändamål som Livets Ord finner nödvändiga. Sektionen under vänster läktare (vid tolkbåsen) är en zon där ingen foto- eller videoupptagning sker.