jentezenf

Jentezen Franklin

Jentezen Franklin är pastor för församlingen Free Chapel i Gainesville, Georgia. Han är en mycket inspirerande predikant och når ut långt med sin undervisning genom utåtriktade kampanjer och tv-programmet Kingdom Connection. I Sverige är han känd bl a för sin bok “Hemligheten med fasta och bön”.

nickyc

Nicky Cruz

Nicky Cruz är predikant och författare, men kanske mest känd som en av karaktärerna i David Wilkersons bok Korset och Stiletten, där hans frälsningsupplevelse är en av höjdpunkterna. Sedan dess har Nicky Cruz vigt sitt liv åt att ge andra samma möjlighet som han fick, att lämna sitt gamla liv, ta emot förlåtelse och leva för Jesus. Han har predikat över hela världen och skrivit flera böcker, och driver ett globalt arbete för att sprida evangeliet.

johnb

John Bevere

John Bevere är en mycket omtyckt talare bland Europakonferensens besökare. Hans budskap utmanar och uppmuntrar till renhet, helighet och att ta Gud på allvar. I USA är han bästsäljande författare och är tillsammans med sin fru Lisa värd för tv-programmet Messenger och reser över hela världen för att predika.

joakiml

Joakim Lundqvist

Joakim Lundqvist är Livets Ords förstepastor och en mycket populär talare i många sammanhang och länder. Med passion och kreativa predikningar som stannar länge i hjärtat och minnet, inspirerar han till en utåtriktad, Jesuscentrerad livsstil.
eddyl

Eddy Leo

Eddy Leo leder församlingen  Abba-Love Church i Jakarta, Indonesien. I världens mest muslimska land har de kristna fått motstå tuff förföljelse. Mirakel på mirakel har visat församlingen på Guds beskydd även i de mörkaste av situationer. Missa inte alla uppmuntrande och inspirerande berättelser ur den vardag som Eddy Leo och hans församling lever i.

MarkR

Mark Ramsey

Mark Ramsey är förstepastor i Citipointe Church, Brisbane, Australien. Han är en framgångsrik ledare och strateg som brinner för att se varje människa nå sin fulla potential. Hans församling har vuxit snabbt och rörelsen som kommit ur Citipointe Church innefattar idag nära tusen församlingar i 31 länder.

suliasik

Suliasi Kurulo

Suliasi Kurulo är pastor och ledare för det internationella samfundet Christian Mission Fellowship på Fiji. De har idag drygt 6 000 medlemmar på Fiji och nära 20 000 internationellt. Suliasi är en stor apostolisk väckelseledare med ett hjärta för mission. Han driver missionsarbete ibland annat Sydafrika, Kambodja och på öarna i Stilla havet.

DSC02368

Larry Stockstill

Larry Stockstill är en mångårig pastor, ledare och missionär som fått se sin församling växa och multiplicera sig i en rasande fart. Ledorden enkelhet, uppriktighet och givande till mission har varit nycklarna till hans idag världsvida och framgångsrika arbete.

MariaL

Maria Lundqvist

Maria Lundqvist som är konferensens värd tillsammans med sin man Joakim Lundqvist leder tillsammans arbetet med Livets Ord i Uppsala. Hon har lett lovsång i kyrkor sedan hon var 14 år och leder idag Livets Ords kammarkör samt har varit ansvarig för Livets Ords Musikarbete i över 20 år. Hon har på senare år utvecklat ”Hennes”-arbetet på Livetsord som inspirerar och utrustar kvinnor att nå sin fulla potential.

JosefineA

Josefine Arenius

Josefine Arenius är en populär föreläsare och skribent, som brinner för frågor om ungt ledarskap, församling och att göra skillnad i sin värld.

MOIshoel

Mats Ola Ishoel

Mats-Ola Ishoel är med sin glädje och livfullhet en uppskattad Europakonferensenstalare. Tillsammans med sin fru Randi leder han Livets Ord Moskva med över 5000 medlemmar och 30 gudstjänster varje helg.

CG_Severin

Carl Gustaf Severin

Carl Gustaf Severin är en missionär och pionjär som reser runt över hela världen med en enorm passion för mission. Han har fått se många fantastiska mirakler och tusentals människor frälsta.

VilleM

Ville Männistö

Ville Männistö har varit aktivt involverad i mission sedan 2005. Han har bott i andra kulturer i många år, i Afghanistan och i Asien. Ville undervisar regelbundet i bibelskolor på våra missionsfält och är passionerad över att se nästa generation missionärer sändas ut.

artist
Stakset_Press_9 © Jerker Josefsson_webb

Sebastian Stakset

Sebastian Stakset är en svensk rappare som är mer känd under namnet Sebbe Staxx. Under 2016 gjorde han en helomvändning och lämnade då bakom sig ett liv med droger och grov kriminalitet. Nu åker han runt och sprider budskapet om den kärlek han fick möta hos Jesus.

UlfC

Ulf Christiansson

Den legendariska rockgruppen Jerusalem har genom åren haft stora framgångar i USA med låtar på MTV och flera listettor. Ulf Christiansson, Jerusalems gitarrist och sångare fick 2011 och 2015 omnämnande i Sweden Rock Magazin som Sveriges bästa rockröst.
Ulf kommer till Europakonferensen där han medverkar på tisdag kväll.

Miqedem

Miqedem

Miqedem är en israeliskt band baserad I Tel Aviv. Deras musik blandar mellanöstern, afrikanska, judiska, liksom samtida element för att föra Skriftens ord till en ny generation av israeler.

PRESS3_cover

Emmy & Ella

Emmy & Ella är 15 respektive 13 år gamla och reser land och rike runt tillsammans med sin familj och har konserter med ett fokus på att sprida evangeliet på ett jordnära och naturligt sätt till alla generationer. De kommer att delta på barnmötet fredag förmiddag och även ha en JG-konsert samma eftermiddag kl. 15.00