HollyW

Holly Wagner

Holly Wagner är författare, internationell talare och pastor i Oasis Church i Los Angeles, där hon har tjänat tillsammans med sin make i mer än trettio år. Hon är också grundare av GodChicks – en organisation som arbetar för att uppmuntra och utrusta kvinnor i hela världen att resa sig upp ur livets mörkaste stunder och leva sina liv med målmedvetenhet, hopp och ett gudomligt syfte. Hon har tidigare gett ut böckerna GodChicks, Awakened, Love Works och WarriorChicks. Hon och hennes man Philip har två vuxna barn ihop.

JackieHP

Jackie Hill Perry

Jackie Hill Perry är författare, poet, bibellärare och hip-hop artist vars senaste album, Crescendo, släpptes i maj förra året. Sedan hon blev kristen har hon känt sig kallad att använda sina talar och lärar gåvor för att dela Guds evangeliums ljus så autentiskt som möjligt. Hon är en förstagångs talare på Europakonferensen och vi är glada att välkomna henne i sommar!

JoakimL_YouthConf17

Joakim Lundqvist

Joakim Lundqvist är Livets Ords förstepastor och en mycket populär talare i många sammanhang och länder. Med passion och kreativa predikningar som stannar länge i hjärtat och minnet, inspirerar han till en utåtriktad, Jesuscentrerad livsstil.
SebastianS

Sebastian Stakset

Sebastian Stakset är en svensk evangelist och välkänd rappare som var mer känd under artistnamnet Sebbe Staxx. Under 2016 gjorde han en helomvändning och lämnade då bakom sig ett liv med droger och grov kriminalitet. Nu åker han Sverige runt och sprider budskapet om den kärlek han fick möta hos Jesus. Sebastian släppte hösten 2018 sitt nya album ”Genom vatten och eld” och tidigare under året självbiografin “Bara ljuset kan besegra mörkret.”

AnnahitaP

Annahita Parsan

Annahita Parsan flydde från ett krigshärjat Iran med sin nyfödda dotter i en väska. Efter att ha överlevt fångläger, sin misshandlande man, självmordsförsök och ett liv i skyddat boende blev hon kristen. Idag är hon präst i Svenska kyrkan.

artist

Släpps inom kort!