LisaB

Lisa Bevere

Lisa har ett stort hjärta för människor i nöd och hennes passionerade och genuina undervisning kombinerar bibliska sanningar med praktisk tillämpning för vardagen. Hon är en bästsäljande författare i New York Times och hennes böcker finner du i händerna på miljontals människor världen över. Lisa och hennes man John, som ofta besökt Livets Ord, är grundarna till Messenger International, en organisation vars passion är att träna obevekliga Jesu lärjungar som förvandlar sin värld. När Lisa inte reser världen runt hittar du henne i Colorado, USA med sina fyra söner, svärdotter och barnbarn.

Tommy-Barnett

Tommy Barnett

Tommy Barnett är pastor i First Assembly of God i Phoenix, Arizona, med ett medlemstal på över 10 000 personer. Han är grundare och medpastor av Dream Center i Los Angeles som har ett stort utåtriktat arbete bland utsatta i samhället, så som hemlösa, narkomaner och föräldralösa barn. Han är även mentor för flera kända predikanter och är känd för sitt stora fadershjärta som berör såväl ung som gammal. Var på Europakonferensen 2015 och profeterade över församlingen de ord som fortfarande rungar tydligt i våra hjärtan: ”You have done good, but you can do more!” (Ni har gjort väl ifrån er, men ni kan göra mer!)

JoakimL_YouthConf17

Joakim Lundqvist

Joakim Lundqvist är Livets Ords förstepastor och en mycket populär talare i många sammanhang och länder. Med passion och kreativa predikningar som stannar länge i hjärtat och minnet, inspirerar han till en utåtriktad, Jesuscentrerad livsstil.
SamehM

Sameh Maurice

Sameh Maurice är pastor i mellanösterns största frikyrka som samlar 7000 Gudstjänstbesökare varje söndag och ligger endast ett stenkast från Tahirtorget i Kairo. Mitt i de svårigheter och förföljelser som följde på den arabiska våren driver han ett arbete som når ut med evangeliet till muslimer där många blir frälsta och där församlingen blivit en ledstjärna för kristen enhet och kärlek i praktiken.

MariaL

Maria Lundqvist

Maria Lundqvist som är konferensens värd tillsammans med sin man Joakim Lundqvist leder tillsammans arbetet med Livets Ord i Uppsala. Hon har lett lovsång i kyrkor sedan hon var 14 år och leder idag Livets Ords kammarkör samt har varit ansvarig för Livets Ords Musikarbete i över 20 år. Hon har på senare år utvecklat ”Hennes”-arbetet på Livets Ord som inspirerar och utrustar kvinnor att nå sin fulla potential.

StephenS

Stephen Sumrall

Stephen Sumrall är pastor för Christ Chapel i South Bend, USA, och har blivit en kär återkommande talare på Europakonferensen. Med mycket värme och livserfarenhet predikar han budskap direkt från hjärtat om Jesu oändliga kärlek och omsorg för alla människor. En stor passion hos både honom själv och hans fru Diane är att nå ut med humanitär hjälp och ett hopp för framtiden till utsatta människor över hela världen. Genom sin organisation Feeding the Nations har han sänt ut mängder av förnödenheter, så som mat, medicin och kläder till ett sextiotal länder. Genom sitt gedigna arbete och stora hjärta för dessa behövande har han gjort sig känd, både nationellt och internationellt, som en passionerad humanitärarbetare, pastor och ledare. 

artist
MosaicMSC

Mosaic MSC

Mosaic MSC är ett lovsångsband från Mosaic, en kyrka i hjärtat av Los Angeles, CA. Mosaic MSC är etos av Mosaics grund och kultur, som bär musiken från deras kyrka och deras stad ut över hela världen.
Under 2016 släppte Mosaic MSC sitt debutalbum “Glory and Wonder”, och hamnade som nr 2 på iTunes Christian & Gospel -lista. Bandet har en lyssnarskara på Spotify med over 4 miljoner lyssnare och turnerade  med Chris Tomlin på sin “Worship Night in America Tour” våren 2017. Mosaic MSC kan hittas leda lovsång på Mosaic och spela på konferenser i hela USA under 2018. De kommer till Sverige på sitt första Europa besök under Europakonferensen 2018.

SamuelL

Samuel Ljungblahd

Samuel Ljungblahd har gjort sig ett stort namn på Sveriges musikscener med sin enorma energi, glädje och svängiga musik i äkta gospel- och soulanda. Han har också synts i tv-rutan ett flertal gånger, bland annat i succéprogrammet Så ska det låta. Samuel är ett uppskattat inslag under Europakonferensen och vi är glada att åter ha honom på scenen under årets konferens.