HollyW

Holly Wagner

Holly Wagner är författare, internationell talare och pastor i Oasis Church i Los Angeles, där hon har tjänat tillsammans med sin make i mer än trettio år. Hon är också grundare av GodChicks – en organisation som arbetar för att uppmuntra och utrusta kvinnor i hela världen att resa sig upp ur livets mörkaste stunder och leva sina liv med målmedvetenhet, hopp och ett gudomligt syfte. Hon har tidigare gett ut böckerna GodChicks, Awakened, Love Works och WarriorChicks. Hon och hennes man Philip har två vuxna barn ihop.

JackieHP

Jackie Hill Perry

Jackie Hill Perry är författare, poet, bibellärare och hip-hop artist vars senaste album, Crescendo, släpptes i maj förra året. Sedan hon blev kristen har hon känt sig kallad att använda sina talar och lärar gåvor för att dela Guds evangeliums ljus så autentiskt som möjligt. Hon är en förstagångs talare på Europakonferensen och vi är glada att välkomna henne i sommar!

ben2

Ben Fitzgerald

Ben, som ursprungligen är från Melbourne, Australien, mötte Jesus 2002 när han var väldigt trasig och en drogmissbrukare. Sedan dess har Bens passion bara varit en sak: Att visa världen Jesus i vardagslivet och att ta Guds rikes goda nyheter till nationerna. I flera år tjänstgjorde han som pastor i Bethel Church i Redding, Kalifornien och leder nu Awakening Europe. Han har en djup övertygelse om att nationerna kommer att förvandlas av radikala troende som lever i frihet och förkunnar Jesus djärvt. ”Tiden för att lysa Jesu ljus är nu! Som kyrka kommer vi aldrig att förändra historien hemma i våra fåtöljer ”.

JoakimL_YouthConf17

Joakim Lundqvist

Joakim Lundqvist är Livets Ords förstepastor och en mycket populär talare i många sammanhang och länder. Med passion och kreativa predikningar som stannar länge i hjärtat och minnet, inspirerar han till en utåtriktad, Jesuscentrerad livsstil.
SebastianS

Sebastian Stakset

Sebastian Stakset är en svensk evangelist och välkänd rappare som var mer känd under artistnamnet Sebbe Staxx. Under 2016 gjorde han en helomvändning och lämnade då bakom sig ett liv med droger och grov kriminalitet. Nu åker han Sverige runt och sprider budskapet om den kärlek han fick möta hos Jesus. Sebastian släppte hösten 2018 sitt nya album ”Genom vatten och eld” och tidigare under året självbiografin “Bara ljuset kan besegra mörkret.”

AnnahitaP

Annahita Parsan

Annahita Parsan flydde från ett krigshärjat Iran med sin nyfödda dotter i en väska. Efter att ha överlevt fångläger, sin misshandlande man, självmordsförsök och ett liv i skyddat boende blev hon kristen. Idag är hon präst i EFS-förening i Svenska Kyrkan.

MariaL

Maria Lundqvist

Maria Lundqvist är konferensens värd tillsammans med sin man Joakim Lundqvist och de leder tillsammans arbetet med Livets Ord i Uppsala. Hon har på senare år utvecklat ”Hennes”-arbetet på Livets Ord som inspirerar och utrustar kvinnor att nå sin fulla potential.

MOIshoel

Mats-Ola Ishoel

Mats-Ola Ishoel är med sin glädje och livfullhet en uppskattad Europakonferensenstalare. Tillsammans med sin fru Randi leder han Livets Ord Moskva med över 5000 medlemmar och 30 gudstjänster varje helg.

_AM19942_webb

Mikael Alfvén

Mikael Alfvén har predikat evangelium under 35 års tid i drygt 60 olika länder. Har tillbringat mycket tid i Asien och Afrika där han hållit stora kampanjer men brinner också för att sprida evangelium hemma i Sverige och vara med och inspirera för personligt själavinnande i församlingar. Är även grundare till välgörenhetsorganisation Love and Hope som jobbar emot sexslaveriet i Asien. 

artist
IMG-20190620-WA0003

Simcha Natan

Simcha emigrerade till Israel från Storbritannien, med sin man och tre barn., efter att ha studerat teologi och musik och lovsång i London. Hon var involverad i lovsångsteam i flera församlingar i Storbritannien, och nu i Israel som en del av Sarah Libermans team.

Hon är passionerad att göra det möjligt för människor att komma nära Gud på det sätt som de skapades till.

 

Simcha medverkar under Israelmötet på onsdag eftermiddag.