jentezenf

Jentezen Franklin

Jentezen Franklin är pastor för församlingen Free Chapel i Gainesville, Georgia. Han är en mycket inspirerande predikant och når ut långt med sin undervisning genom utåtriktade kampanjer och tv-programmet Kingdom Connection. I Sverige är han känd bl a för sin bok “Hemligheten med fasta och bön”.

nickyc

Nicky Cruz

Nicky Cruz är predikant och författare, men kanske mest känd som en av karaktärerna i David Wilkersons bok Korset och Stiletten, där hans frälsningsupplevelse är en av höjdpunkterna. Sedan dess har Nicky Cruz vigt sitt liv åt att ge andra samma möjlighet som han fick, att lämna sitt gamla liv, ta emot förlåtelse och leva för Jesus. Han har predikat över hela världen och skrivit flera böcker, och driver ett globalt arbete för att sprida evangeliet.

johnb

John Bevere

John Bevere är en mycket omtyckt talare bland Europakonferensens besökare. Hans budskap utmanar och uppmuntrar till renhet, helighet och att ta Gud på allvar. I USA är han bästsäljande författare och är tillsammans med sin fru Lisa värd för tv-programmet Messenger och reser över hela världen för att predika.

joakiml

Joakim Lundqvist

Joakim Lundqvist är Livets Ords förstepastor och en mycket populär talare i många sammanhang och länder. Med passion och kreativa predikningar som stannar länge i hjärtat och minnet, inspirerar han till en utåtriktad, Jesuscentrerad livsstil.
eddyl

Eddy Leo

Eddy Leo leder församlingen  Abba-Love Church i Jakarta, Indonesien. I världens mest muslimska land har de kristna fått motstå tuff förföljelse. Mirakel på mirakel har visat församlingen på Guds beskydd även i de mörkaste av situationer. Missa inte alla uppmuntrande och inspirerande berättelser ur den vardag som Eddy Leo och hans församling lever i.

suliasik

Suliasi Kurulo

Suliasi Kurulo är pastor och ledare för det internationella samfundet Christian Mission Fellowship på Fiji. De har idag drygt 6 000 medlemmar på Fiji och nära 20 000 internationellt. Suliasi är en stor apostolisk väckelseledare med ett hjärta för mission. Han driver missionsarbete ibland annat Sydafrika, Kambodja och på öarna i Stilla havet.

DSC02368

Larry Stockstill

Larry Stockstill är en mångårig pastor, ledare och missionär som fått se sin församling växa och multiplicera sig i en rasande fart. Ledorden enkelhet, uppriktighet och givande till mission har varit nycklarna till hans idag världsvida och framgångsrika arbete.