TALARE

Tommy Barnett
Tommy BarnettUSA
Tommy Barnett är Pastor i Dream City Church i Phoenix, Arizona, församligen har omkring 10 000 medlemmar. Han är även grundare och medpastor i Dream Center i Los Angeles. Det jobbar utåtriktat och hjälper de utsatta i samhället.
Lisa Harper
Lisa HarperUSA
Det är inte alltid att du får en fantastiskt rolig berättare och teologforskare i samma talare, men Lisa Harper allt annat än en stereotyp! Hon har hyllats som en begåvad kommunikatör, vars skrivande och tal överflödar med färgglada popkulturreferenser som förbinder punkterna mellan bibelns tid och vår.
Joakim Lundqvist
Joakim LundqvistLivets Ord Uppsala
Joakim Lundqvist är Livets Ords förstepastor och en mycket populär talare i många sammanhang och länder. Med passion och kreativa predikningar som stannar länge i hjärtat och minnet, inspirerar han till en utåtriktad, Jesuscentrerad livsstil.
Craig Groeschel
Craig GroeschelLife.Church, USA
Craig Groeschel är pastor och grundare av församlingen Life.Church, USA’s största församling med 35 campus och över 100.000 medlemmar. Han leder också Global Leadership Summit som varje år utrustar ledare på över 1500 platser i 124 länder. Pastor Craigs podcast om ledarskap är enormt populär med mer än 1 million nedladdningar per månad.
Sebastian Stakset
Sebastian StaksetHeart of Evangelism
Sebastian Stakset är en svensk evangelist och välkänd rappare som var mer känd under artistnamnet Sebbe Staxx. Under 2016 gjorde han en helomvändning och lämnade då bakom sig ett liv med droger och grov kriminalitet. Nu åker han Sverige runt och sprider budskapet om den kärlek han fick möta hos Jesus.
Tigleth Malkey
Tigleth MalkeyPingst Sverige
Tigleth Malkey har en unik förmåga att förmedla evangeliet till alla generationer på ett enkelt sätt där han blandar humor med djupa uppenbarelser. Han är en populär talare i olika sammanhang men driver också podcasten, ”Hur kan jag veta?”, och har skrivit flera böcker.
Roselen B. Faccio
Roselen B. FaccioItalien
Pastor Roselen Boerner Faccio föddes i Brasilien och när hon var nitton år gammal flyttade hon till Italien. Där började arbeta med den katolska karismatiska rörelsen tills hon började leva ett klosterliv i ett kloster.

Hon valde att lämna den katolska kyrkan och blev protestant. Roselen startade Sabaoth Church när hon var tjugofem år gammal tillsammans med två vänner.

Idag är Sabaoth Church den största kyrkan i Milano. Hon har öppnat 54 kyrkor över hela Italien och runt om i världen.

Hans Weichbrodt
Hans WeichbrodtOasrörelsen
Hans Weichbrodt är präst i Svenska Kyrkan och Inspiratör inom Oasrörelsen, en karismatisk förnyelserörelse inom Svenska Kyrkan. Med ett genuint engagemang och ett stort hjärta för förnyelse och väckelse i Sverige predikar han både utmanande, uppmuntrande och igenkännande.

VEM TALAR NÄR?

Här hittar du hela schemat med aktiviteter och samlingar för alla!

PROGRAM

VEM TALAR NÄR?

Här hittar du hela schemat med aktiviteter och samlingar för alla!

PROGRAM