TALARE

Brandi Carrano
Brandi CarranoBarcelona, Spanien
Brandi Carrano är en autentisk och passionerad kommunikatör som har ägnat sitt liv åt att hjälpa andra att nå sin gudgivna potential. Hon är en sån person som kopplar människor och hon älskar att skapa utrymme för samtal med både Jesusföljare och sökare. Brandi ställer djärvt de svåra frågorna med ett kärleksfullt förhållningssätt, och hennes öppenhet har gjort det möjligt för människor från alla samhällsskikt runt om i världen att ta steg mot tro och ett nytt liv i Kristus.

Hon är från USA men tillsammans med sin man leder hon arbetet i den Internationella Församlingen i Barcelona.

Tim Ross
Tim RossEmbassy City Church, USA
Tim Ross är pastor för Embassy City Church Irving, TX – en systerförsamling till Gateway Church i Dallas.

Tim brinner för att stärka troende med de goda nyheterna om Jesus Kristus. Han började predika 20 år gammal och har trots sin unga ålder redan påverkat livet för hundratusentals människor världen över. Hans dynamiska undervisningsstil och fantastiska förmåga att få människor att förstå evangeliets kärna är anledningen till att han har blivit en sådan välsignelse för troende oavsett dess kulturella eller konfessionella gränser.

Tim har varit lyckligt gift med Juliette sedan 1 maj 1999 och de har två söner tillsammans, Nathan och Noah.

Joakim Lundqvist
Joakim LundqvistLivets Ord Uppsala
Joakim är pastor på Livets Ord i Uppsala och en mycket populär konferenstalare som arbetar med att resa världen över som ambassadör för Livets Ord. Han är en storyteller utan like och hans kreativa och passionerade predikningar stannar länge i hjärta och minne och inspirerar till en utåtriktad, Jesuscentrerad livsstil.

Joakim var förstepastor på Livets Ord mellan 2013 och 2021 och innan det har han även startat och drivit Ny Generation i Sverige under flera års tid samt arbetat som ungdomspastor.

Ben Fitzgerald
Ben FitzgeraldAwakening Europe, Tyskland
Ben Fitzgerald är en passionerad Jesusälskare och ledare för Awakening Europe, en rörelse som sprider evangeliet i hela Europa genom stora event och genom outreach på Europas gator och torg, samt genom träningsskolor. Ben är ursprungligen från Melbourne, Australien och hans liv förändrades när han mötte Jesus 2002 samtidigt som han höll på att langa droger. Sedan dess har Ben levt passionerat för en sak – att visa världen Jesus i vardagen och ge de goda nyheterna om Guds rike till nationerna.

2009 flyttade Ben till Redding, Kalifornien för att gå på Bethel School of Supernatural Ministry (BSSM). Efter examen tjänstgjorde han sedan som pastor i Bethel Church i flera år. Han bor för närvarande i Tyskland och leder Awakening Europe och tillbringar mycket av sin tid med att resa både i Europa och över hela världen.

Mats-Ola Ishoel
Mats-Ola IshoelMoskva
Mats-Ola Ishoel är med sin glädje och livfullhet en uppskattad Europakonferensenstalare. Tillsammans med sin fru Randi leder han Livets Ord Moskva med över 5000 medlemmar och 30 gudstjänster varje helg.

Vem talar när?

Här kan du se vilken tid som samlingarna och aktiviteterna sker under konferensen

PROGRAM

VEM TALAR NÄR?

Här hittar du hela schemat med aktiviteter och samlingar för alla!

PROGRAM