TALARE

Lisa Harper
Lisa HarperUSA
Det är inte alltid att du får en fantastiskt rolig berättare och teologforskare i samma talare, men Lisa Harper allt annat än en stereotyp! Hon har hyllats som en begåvad kommunikatör, vars skrivande och tal överflödar med färgglada popkulturreferenser som förbinder punkterna mellan bibelns tid och vår.
Tommy Barnett
Tommy BarnettUSA
Tommy Barnett är Pastor i Dream City Church i Phoenix, Arizona, församligen har omkring 10 000 medlemmar. Han är även grundare och medpastor i Dream Center i Los Angeles. Det jobbar utåtriktat och hjälper de utsatta i samhället.
Joakim Lundqvist
Joakim LundqvistLivets Ord Uppsala
Joakim Lundqvist är Livets Ords förstepastor och en mycket populär talare i många sammanhang och länder. Med passion och kreativa predikningar som stannar länge i hjärtat och minnet, inspirerar han till en utåtriktad, Jesuscentrerad livsstil.
Nicole C. Mullen
Nicole C. MullenUSA
Nicole C. Mullen har länge varit känd som en begåvad artist som inte är rädd för att vara sårbar och transparent för sin publik. Hon kan relatera till dem som har gått igenom övergrepp och blivit övergivna. Hon har lärt sig att förlåta och komma ut ur en säsong av mörker, starkare än hon någonsin varit tidigare.
Tigleth Malkey
Tigleth MalkeyPingst Sverige
Tigleth Malkey har en unik förmåga att förmedla evangeliet till alla generationer på ett enkelt sätt där han blandar humor med djupa uppenbarelser. Han är en populär talare i olika sammanhang men driver också podcasten, ”Hur kan jag veta?”, och har skrivit flera böcker.

VEM TALAR NÄR?

Här hittar du hela schemat med aktiviteter och samlingar för alla!

PROGRAM

VEM TALAR NÄR?

Här hittar du hela schemat med aktiviteter och samlingar för alla!

PROGRAM