TALARE

Brandi Carrano
Brandi CarranoBarcelona, Spanien
Brandi Carrano är en autentisk och passionerad kommunikatör som har ägnat sitt liv åt att hjälpa andra att nå sin gudgivna potential. Hon är en sån person som kopplar människor och hon älskar att skapa utrymme för samtal med både Jesusföljare och sökare. Brandi ställer djärvt de svåra frågorna med ett kärleksfullt förhållningssätt, och hennes öppenhet har gjort det möjligt för människor från alla samhällsskikt runt om i världen att ta steg mot tro och ett nytt liv i Kristus.

Hon är från USA men tillsammans med sin man leder hon arbetet i den Internationella Församlingen i Barcelona.

Tim Ross
Tim RossEmbassy City Church, USA
Tim Ross är pastor för Embassy City Church Irving, TX – en systerförsamling till Gateway Church i Dallas.

Tim brinner för att stärka troende med de goda nyheterna om Jesus Kristus. Han började predika 20 år gammal och har trots sin unga ålder redan påverkat livet för hundratusentals människor världen över. Hans dynamiska undervisningsstil och fantastiska förmåga att få människor att förstå evangeliets kärna är anledningen till att han har blivit en sådan välsignelse för troende oavsett dess kulturella eller konfessionella gränser.

Tim har varit lyckligt gift med Juliette sedan 1 maj 1999 och de har två söner tillsammans, Nathan och Noah.

Ben Fitzgerald
Ben FitzgeraldAwakening Europe, Tyskland
Ben Fitzgerald är en passionerad Jesusälskare och ledare för Awakening Europe, en rörelse som sprider evangeliet i hela Europa genom stora event och genom outreach på Europas gator och torg, samt genom träningsskolor. Ben är ursprungligen från Melbourne, Australien och hans liv förändrades när han mötte Jesus 2002 samtidigt som han höll på att langa droger. Sedan dess har Ben levt passionerat för en sak – att visa världen Jesus i vardagen och ge de goda nyheterna om Guds rike till nationerna.

2009 flyttade Ben till Redding, Kalifornien för att gå på Bethel School of Supernatural Ministry (BSSM). Efter examen tjänstgjorde han sedan som pastor i Bethel Church i flera år. Han bor för närvarande i Tyskland och leder Awakening Europe och tillbringar mycket av sin tid med att resa både i Europa och över hela världen.

Sebastian Stakset,
Sebastian Stakset,Heart of Evangelism
Sebastian Stakset är en svensk evangelist och rappare som blev känd som frontman i gruppen Kartellen under artistnamnet Sebbe Staxx. Under 2016 gjorde han en helomvändning efter ett livsförvandlande möte med Jesus och lämnade då bakom sig ett liv med droger och grov kriminalitet. Nu åker han Sverige runt och sprider budskapet om den kärlek han fick möta hos Jesus. Sebastian har skrivit en självbiografi med titeln “Bara ljuset kan besegra mörkret” och leder nu organisationen ”Heart” som bland annat driver ett boende för utsatta kvinnor och arrangerar kampanjer för att sprida evangeliet.
Jan Blom,
Jan Blom,Livets Ord Uppsala
Jan, eller Janne som vi ofta kallar honom, är huvudpastor för Livets Ord i Uppsala. Han blev frälst från gatorna genom församlingen och har arbetat som tonårspastor, andrepastor och ledare för församlingens sociala arbete innan han tillsattes som huvudpastor för Livets Ord i Uppsala. Janne brinner för de utsatta och marginaliserade och har ofta berättat om sin uppväxt med en alkoholiserad pappa och hans småkriminella bana innan det livsförvandlande mötet med Jesus. Janne betonar alltid det centrala i vår tro och hans undervisning påminner våra hjärtan om Jesu korsgärning och vikten av att leva ett liv för andra människor.
Carl-Gustaf Severin,
Carl-Gustaf Severin,Livets Ord Uppsala
Carl-Gustaf Severin har rest världen över sedan 1980-talet som evangelist och missionär. Han var en nyckelperson under väckelseskeendet i Ryska Inlandsmissionen under 90-talet när land efter land befriades från kommunismen och många kom till tro på Jesus. Han har alltid något uppmuntrande och trosstärkande att säga och en spännande livsberättelse att dela med sig av. Hans undervisning kommer inspirera dig och styrka dig till att våga lita på Guds löften.
Joakim Lundqvist,
Joakim Lundqvist,Livets Ord Uppsala
Joakim är pastor på Livets Ord i Uppsala och en mycket populär konferenstalare som arbetar med att resa världen över som ambassadör för Livets Ord. Han är en storyteller utan like och hans kreativa och passionerade predikningar stannar länge i hjärta och minne och inspirerar till en utåtriktad, Jesuscentrerad livsstil.

Joakim var förstepastor på Livets Ord mellan 2013 och 2021 och innan det har han även startat och drivit Ny Generation i Sverige under flera års tid samt arbetat som ungdomspastor.

Mats-Ola Ishoel,
Mats-Ola Ishoel,Moskva
Mats-Ola Ishoel är med sin glädje och livfullhet en uppskattad Europakonferensenstalare. Tillsammans med sin fru Randi leder han Livets Ord Moskva med över 6000 medlemmar och 30 gudstjänster varje helg. Församlingen som planterades från Uppsala på 1990-talet har under Mats-Olas ledarskap vuxit till en hub och ett center för hundratals församlingar runt om i forna Sovjetunionen. Mats-Olas fokus på att bygga team och förlösa människor i deras potential är inspirerande och ett föredöme i ledarskap för troende från hela världen.

Vi är oerhört glada att Mats-Ola delar med sig av sina erfarenheter och sin visdom under årets Europakonferens.

Israel Pochtar,
Israel Pochtar,Israel
Israel Pochtar är grundare av organisationen “Voice of Judah”. Denna organisationen startades för 13 år sedan i staden Ashdod, Israel. Efter det har han predikat och undervisat mycket om Israel relaterade ämnen. Han brinner för evangelisation och att plantera nya församlingar. Pastor Israel Pochtar reser mycket utomlands för att predika om Israel men också för att stärka bandet mellan Israel och andra länder!

Vi ser så mycket fram emot att få välkomna Israel Pochtar för första gången som talare på europakonferensen!

Vem talar när?

Här kan du se vilken tid som samlingarna och aktiviteterna sker under konferensen

SCHEMA

VEM TALAR NÄR?

Här hittar du hela schemat med aktiviteter och samlingar för alla!

SCHEMA