TALARE

Tommy Barnett
Tommy BarnettUSA
Tommy Barnett är pastor i Dream City Church i Phoenix, Arizona. Församlingen har omkring 10 000 medlemmar. Han är även grundare och medpastor i Dream Center i Los Angeles som är kända för sitt stora sociala engagemang för de mest utsatta i samhället.
Lisa Harper
Lisa HarperUSA
Lisa är en hyllad kommunikatör och bibellärare som är fenomenal på att belysa praktiska vardagsapplikationer av eviga bibliska sanningar. Under många år ledde hon kvinnoarbetet för Focus on the Family och startade en årlig konferens som samlar över 200 000 deltagare. Hon har författat 12 böcker och är en erkänt duktig storyteller och teolog.
Joakim Lundqvist
Joakim LundqvistLivets Ord Uppsala
Joakim är förstepastor för Livets Ord i Uppsala och en mycket populär konferenstalare. Han är en storyteller utan like och hans kreativa och passionerade predikningar stannar länge i hjärta och minne och inspirerar till en utåtriktad, Jesuscentrerad livsstil.
Craig Groeschel
Craig GroeschelLife.Church, USA
Craig Groeschel är pastor och grundare av församlingen Life.Church, USA’s största församling med 35 campus och över 100.000 medlemmar. Han leder också Global Leadership Summit som varje år utrustar ledare på över 1500 platser i 124 länder. Pastor Craigs podcast om ledarskap är enormt populär med mer än 1 million nedladdningar per månad.
Roselen B. Faccio
Roselen B. FaccioItalien
Roselen föddes i Brasilien och hade en stark gudsupplevelse vid 13 års ålder som fick henne att dela evangelium med alla hon mötte. 19 år gammal flyttade hon till Italien där hon blev nunna. Efter några års bibelstudier blev hon protestant och nu brinner hon för att se en ung generation troende växa fram i Europa. Som 25-åring grundade hon Sabaoth Church, som är den största kyrkan i Milano och består av främst ungdomar och unga vuxna. Som pastor har hon sett församlingen växa till en rörelse med 54 kyrkor och husförsamlingar som samlar över 10 000 människor.
Hans Weichbrodt
Hans WeichbrodtOasrörelsen
Hans Weichbrodt är präst i Svenska Kyrkan och Inspiratör inom Oasrörelsen, en karismatisk förnyelserörelse inom Svenska Kyrkan. Med ett genuint engagemang och ett stort hjärta för förnyelse och väckelse i Sverige predikar han både utmanande, uppmuntrande och igenkännande.
Mats-Ola Ishoel
Mats-Ola IshoelMoskva
Mats-Ola Ishoel är med sin glädje och livfullhet en uppskattad Europakonferensenstalare. Tillsammans med sin fru Randi leder han Livets Ord Moskva med över 5000 medlemmar och 30 gudstjänster varje helg.

ARTISTER

Samuel Ljungblahd
Samuel Ljungblahd
Samuel Ljungblahd en etablerad entertainer som gjort avtryck på gospelns hemmaplan ”over there” (YouTube-klippet där han bokstavligt talat golvar Kirk Franklin är en klassiker!) men också succéframträdanden i ”Så ska det låta” och minnesvärda duetter med Lisa Nilsson och Sarah Dawn Finer. Som aktiv medlem i Frälsningsarmén älskar han att lyfta upp Jesus i sång och musik.
Joonatan & Therese Savolainen
Joonatan & Therese Savolainen
Lovsångsduon och gifta paret Joonatan & Therese Savolainen har sjungit tillsammans sedan 2009 och båda har lång erfarenhet av aktivt engagemang i olika gudstjänstkontexter. De har skrivit lovsånger tillsammans i några år och har under 2021 släppt sin första singel med titeln “The Prodigal Son”. De leder även lovsångsarbetet för Unga Vuxna på Livets Ord.

VEM TALAR NÄR?

Här hittar du hela schemat med aktiviteter och samlingar för alla!

PROGRAM

VEM TALAR NÄR?

Här hittar du hela schemat med aktiviteter och samlingar för alla!

PROGRAM