Konferensområdet

Konferens-
området

Konferensområdet är en plats för härlig gemenskap, god mat eller kanske en svalkande glass! Tacotält och flera goda food trucks kommer erbjudas, samt härliga gemenskapsytor och sittplatser. Området kommer även bjuda på en många olika montrar som du kan ta chansen att besöka, Festivalområdet för barnen och hangout för Youth. Du hittar mer information om de olika delarna nedan. Du kommer definitivt hitta något du gillar, vi ses på området!

Kids

Europakonferensen är en konferens för hela familjen, därför är vi stolta över att få presentera en skräddarsydd konferens för våra yngsta besökare. Här följer information om allt skoj som händer på KIDS under veckan.

Festivalområdet | För barn i alla åldrar
Festivalområdet är öppet mellan våra gudstjänster och aktiviteter. Här kan du köpa sockervadd, åka karusell, hoppa hoppborg och mycket mycket mer. Områdets öppettider är 12.00-14.30 och 17.00-18.30. I anslutning till ingången vid Festivalområdet kan du köpa åkband och biljetter som gäller för alla attraktioner.

Barnmöten | för barn födda 2014-2019
Varmt välkommen till barnens gudstjänst! Varje dag kl 10.00 har vi barnmöte i arenan på andra sidan parkeringen. Här upptäcker vi bibeln, prisar Gud och har det riktigt skoj tillsammans. Mitt i barnmötet bjuder vi alla barn på glass. På dessa möten behöver barnen vara i vuxet sällskap, ingen incheckning finns. Kom och fira tillsammans med oss!

Safarigrupper | för barn födda 2014-2019
På eftermiddagarna har vi Safarigrupper mellan kl.15:00-17:00, där det kommer finnas roliga aktiviteter för ditt barn att välja mellan. Du checkar in ditt barn till Safarigrupperna i den högra korridoren i Kyrkbyggnaden (utmärkt på konferenskartan). Incheckningen öppnar kl. 14.30. Vi bjuder alla barn på fika.

JG | för barn födda 2010-2013
JG står för Jesus generation och är för dig som gått ut åk 3-6.
JG-möten: På kvällarna kl 19.00 har vi en särskild gudstjänst i Barnkyrkan, där vi prisar Gud, går djupare i vår tro på Honom och avslutar med att handla godis i kiosken och häng i loungen. Ta med dig en kioskpeng (max 20kr) om du vill handla.
Happenings: Varje eftermiddag har vi aktiviteter såsom pyssel och spel, brännbollsturnering, vattenkrig och filmvisning. Här är ett ypperligt tillfälle att lära känna nya vänner! Vi samlas varje dag kl 14.40 i Barnkyrkan som ligger i den högra korridoren. Ta med dig en vän och kom!

Youth

Välkommen till Europakonferensen 2023 på Youth. Under dessa dagar är vår önskan på Youth att du som ungdom ska bli uppfylld, välsignad, rustad och redo inför ditt nya läsår som ligger framför!

Förutom de fantastiska gudstjänsterna har du som ungdom möjlighet att hänga i Youth Hangout-tältet, (som är beläget på den stora parkeringen mellan kyrkobyggnaden och Arenan). Tältet är tänkt att vara en plats för gemenskap, glädje, schysst musik, sköna sittplatser och varför inte svalka av dig med lite somriga juicer som erbjuds i tältet?! I Hangout-tältet kommer du också att finna spel som FIFA, Mario Cart och många andra sällskapsspel. På kvällarna kommer det att bjudas på konserter och talkshows av olika slag, där du har möjlighet att vinna olika priser. Så kom dit och känn stämningen.

Det kommer hållas olika turneringar och aktiviteter under veckan som du bara inte får missa. Allt ifrån basket, fotboll, & något vi kallar för Open Games, läs mer i schemat nedan!

Fredagkväll på konferensen är dock ingen vanlig kväll, då har vi Revival Night det obligatoriska Nattmötet. En festkväll som är främst riktad till dig som är ungdom. Detta är en kväll du inte vill missa! En rolig festkväll fullspäckad med fantastisk lovsång, underbar Guds närvaro och en grymt bra predikan från Elaine Fisher. Det finns också möjlighet för dig att få förbön och betjäning.

Se till att vara på plats vecka 31 och bjud med alla dina vänner så kommer vi att ha en fantastisk vecka tillsammans och avsluta sommarlovet på topp!

Schema

Onsdag 26/7

Youth

Open Games

Tid: 13.00
Plats: Arenan

Torsdag 27/7

Youth

FIFA-turnering

Tid: 13.00
Plats: Youth-tältet
(incheck i tältet 12:00)

Fredag 28/7

Youth

Basketturnering

Tid: 13.00
Plats: Arenan
(incheck i arenan 12:00)

Lördag 29/7

Youth

Fotbollsturnering

Tid: 13.00
Plats: Fotbollsplanen
(incheck vid fotbollsplanen 12:00)

Youth

Fotbollsturnering Final

Tid: 22.00
Plats: Fotbollsplanen

Har du fler frågor?

Kontakta oss direkt

Europakonferensen 2023
25 - 30 juli

 

Livets Ords stora sommarkonferens.
Sommarens bästa dagar.

© 2023 Livets Ord