INSAMLINGSKAMPANJ

Var med och starta 10 bibelskolor i Indien!

Hösten 2021 startar Livets Ord två bibelskolor i Kolkata, Indien. Corona-situationen i Indien är fortfarande en utmaning och för att kunna nå ut längre i landet planerar Livets Ord att starta 10 campus med online-bibelskolor runt omkring i Indien. Upplägget är sådant att undervisningen spelas in på bibelskolorna i Kolkata där både lärare från Sverige och Indien undervisar. Denna undervisning streamas sedan till 10 andra platser i landet där lokala Livets Ord-församlingar arrangerar campus-bibelskolor.

Under pandemin har vi testat detta på flera platser i Indien och sett goda resultat. Genom online-bibelskola kan vi nå ut med campus i städer och platser som inte annars skulle kunna nås. På detta sätt når trosundervisningen ut till byar som annars hade haft begränsade möjligheter att höra god, utrustande undervisning.

Vad kan du vara med och göra för dessa?

Ett online-campus med 20 elever kostar ca 25 000 SEK.
Kostnaderna innefattar investeringar i skärmar, projektorer, internetabonnemang, internet routers, annan teknik som krävs, skolmaterial för eleverna, mat och transport av elever osv.

VAR MED OSS LÅNGSIKTIGT

BLI MÅNADSGIVARE

LÄS MER