ALLT DU BEHÖVER VETA

Välkommen hem till oss på Livets Ord och Europakonferensen 2022! Vi tror av hela hjärtat att Gud har något speciellt som han vill säga och göra i ditt liv dessa dagar, så kasta dig ut i Andens flod och låt dig upplivas av undervisningen, lovsången och gemenskapen, för att bli utrustad för livet och framtiden med Honom. Här nedan hittar du praktisk information om olika händelser och aktiviteter för barn, företagare och mycket mer! Vill du läsa mer om schemat för gudstjänsterna under konferensen och årets talare så hittar du dem under egna rubriker på hemsidan.

PARKERING

I år är möjligheterna till parkeringar stora! Du kommer dels kunna parkera på vår vanliga parkering utanför kyrkan men också på markerade gräsplaner bakom Ingo-macken och EM Home, samt runt Kristallen. Notera att vissa av parkeringarna på Kristallen kräver p-skiva och att man får stå där max 2 timmar, så var uppmärksam på skyltningen. På hela Kristallen gäller parkeringsförbud efter kl 00. Handikapparkering finns på kyrkans stora parkering med uppmärkta platser vid sidoingången. Alla parkeringsalternativ finns markerade på parkeringskartan som du hittar i appen och på hemsidan.

YOUTH

Youth hangout sker i vårt egna youth-tält på området där det kommer finnas billigt fika, uppfriskande juicer och en god kopp kaffe! Utöver detta så hittar du olika typer av tv-spel, aktiviteter och gemenskapslekar. Du kan även finna all info kring vad som sker inom youth och anmäla dig till olika event och grupper vi har under året i vårt tält. Det finns allt och lite till med andra ord.

Under lördagskvällen sker en av veckans höjdpunkter inom Youth, ta med alla dina vänner för äntligen har det blivit dags för veckans Revival Night! Denna kväll är en kväll fylld av gemenskap, upplyftande lovsång, Guds närvaro och ett riktat budskap av Tim Ross för dig som är ungdom och ung vuxen. Det här är tillfället du vill bjuda med en ny kompis och ge Jesus på ett enkelt sätt. Kom med förväntan, vi ser fram emot att träffa dig!

KIDS & JG

Europakonferensen är en konferens för hela familjen, därför är vi stolta över att få presentera en skräddarsydd konferens för våra yngsta besökare.

Kids är för de barn som är födda mellan 2013-2018. Varje dag kl 10.00 har vi barnmöte i arenan, där vi upptäcker bibeln, prisar Gud och har det skoj tillsammans. På dessa möten behöver barnen vara i vuxet sällskap och det är ingen incheckning. På eftermiddagarna har vi Safarigrupper mellan kl. 15:00-17:00, där det kommer finnas roliga aktiviteter för ditt barn att välja mellan. Incheckning kommer vara längst ner i gymnasiekorridoren.

JG är för dig som gått ut åk 3-6 och född 2009-2012. Varje förmiddag har vi roliga aktiviteter, såsom vattenkrig, pyssel, fotbollsturnering och massa annat kul. Vi samlas kl 9.40 i barnkyrkan. På eftermiddagarna har vi möten, där vi prisar Gud, tävlar i bibelrace och handlar godis i kiosken. Ta med dig en kioskpeng (max 20kr) om du vill handla.

FESTIVALOMRÅDET är öppet mellan våra gudstjänster och aktiviteter. Här kan du köpa sockervadd, åka karusell, hoppa hoppborg och mycket mycket mer. Områdets öppettider är 12.00-14.30 och 17.00-18.30

Varmt välkommen till barnens Europakonferens☀️

TOLKNING

Tolkning kommer att ske på flera huvudspråk. Åtkomst till tolkning finner du i appen Interactio. All information du behöver för tolkning finns i informationsdisken. Vid frågor maila till info@livetsord.se

HÖRSELSLINGA

För dig som har hörapparat finns det hörselslinga i kyrksalen. Kontakta en mötesvärd så visar de dig rätt.

BÖN, FÖRBÖN & RÅDGIVNING

För dig som önskar enskild rådgivning, förbön eller söker helande så vill vi givetvis finnas där för dig. Behöver du prata med en själavårdare kan du klicka här för att boka en tid för bön och samtal med någon från vårat själavårdsteam

Vi hjälper dig gärna att be för dina böneämnen, samtidigt som vi vill glädja oss med dig för vad Gud har gjort. Du kan skicka in bön- och tacksägelseämnen till bon@livetsord.se eller så kan du ringa in ditt böne- eller tacksägelseämne till 018-489 80 80 (telefonsvarare dygnet runt).

PASTORSINFORMATION

Vi har en särskild träff för dig som pastor kl 13.00-14.30 på lördagen (30 juli) i Kapellet. Där kommer pastor Jan Blom ge en hälsning och du får värdefull tid att knyta kontakter med nya och gamla vänner över en fika. Välkommen!

Anmäl dig här

Du som är pastor eller föreståndare för en församling erbjuder vi även reserverad plats till i alla möten. Mer information kan du få i infodisken, där du också registrerar dig för reserverad plats.

SAMLING FÖR LOVSÅNGSLEDARE

Kom och träffa andra lovsångsledare, bli inspirerad och uppmuntrad i din viktiga uppgift. Enkelt fika serveras!

Anmäl dig här.

OMRÅDET

Området detta år är en perfekt plats för härlig gemenskap, god mat eller kanske en svalkande glass! Tacotält och flera goda food trucks kommer erbjudas, samt härliga gemenskapsytor och sittplatser. Området kommer även bjuda på en massa olika montrar som du kan ta chansen att besöka. Här kommer du definitivt hitta något du gillar, vi ses på området!

EVANGELISATION

Kom och praktisera evangelisation med en mentor/handledare.

Vi träffas vid infodisken i entrén kl. 12:00. Vi äter tillsammans och du får en kort instruktion hur vi samtalar med människor, efter det får du följa med en tränad människofiskare ut på stan.

(Vill du äta något så köp mat innan och ta med dig.)

Anmäl dig här.

HAR DU FLER FRÅGOR?

KONTAKTA OSS DIREKT

KONTAKT