ALLT DU BEHÖVER VETA

YOUTH

Europakonferensen är alltid fullspäckad av spännande aktiviteter, sportarrangemang, turneringar och andra händelser att se fram emot för dig som ung. Årets konferens är inget undantag! Vi ställer inte in, vi ställer om. Håll utkik här på hemsidan eller på instagram för mer information om vilka online-aktiviteter som kommer arrangeras för dig som ung.

En händelse vi vet redan nu att du definitivt inte vill missa är nattmötet på lördagen under konferensveckan.

Följ @livetsordyouth på instagram för att hålla koll på allt fett som händer!

KIDS & JG

Europakonferensen är en fest för hela familjen, inte minst för alla barn som är hedersgäster och har sin egen “konferens i konferensen”. Det blir tre rafflande barnmöten under konferensen som finns tillgängliga on demand när det passar dig och din familj som bäst.

Utöver barnmötena arrangeras massvis med spännande online-aktiviteter och pyssel och annat skoj kommer finnas att ladda ned.

FÖR FÖRETAGARE

Ett seminarium speciellt för dig som är företagare, entreprenör, affärsperson eller i ledarskapsposition av något slag kommer att hållas under årets Europakonferens. Låt dig inspireras och uppmuntras att drömma större och nå längre med ditt ledarskap. Mer information kommer inom kort. 

FÖR DIG SOM MÅNADSGIVARE

För dig som är månadsgivare till Livets Ords Internationella arbete kommer ett eget seminarium att hållas under årets Europakonferens.

Mer information kommer inom kort.

FÖRBÖN

Förbön och rådgivning

För dig som önskar enskild rådgivning, förbön eller söker helande så vill vi givetvis finnas där för dig. Vi arbetar just nu på nya kreativa sätt för oss att bistå med detta när hela konferensen är online. Mer information om exakt hur detta kommer gå till kommer inom kort. 

Bön- och tacksägelseämnen

Vi hjälper dig gärna att be för dina böneämnen, samtidigt som vi vill glädja oss med dig för vad Gud har gjort. Du kan skicka in bön- och tacksägelseämnen till bon@livetsord.se eller så kan du ringa in ditt böne- eller tacksägelseämne till 018-489 80 08 (telefonsvarare dygnet runt). 

HAR DU FLER FRÅGOR?

KONTAKTA LIVETS ORD

KONTAKT