ALLT DU BEHÖVER VETA

LIVE SESSIONS

Här registrerar du dig till live sessioner som kommer sändas över zoom. Vi skickar ut en länk till mailadressen du anger i detta formulär en halvtimme innan sändningen. Anmälan kan ske fram till senast en timme innan utsatt tid.

OBS! På mobilen behöver du ha appen ”zoom” för att kunna följa med, på desktop kan du följa med från webbläsaren. Bäst upplevelse får du dock om du har appen Zoom.

Tider som gäller / Schedule

Fredag 31/7
16.00 (+2GMT) – Indian Children

Lördag 1/8
11.00 (+2GMT) – Leadership Seminar Mats-Ola Ishoel
13.00 (+2GMT) – Believe: Vad händer på fälten?

Söndag 2/8
11.00 (+2GMT) – Ledarseminarium – Joakim Lundqvist
17.00 (+2GMT) – Att nå muslimer

För språk, se nedan

Fill out my online form.

SPRÅK & SÄNDNINGSINFORMATION

Alla sju gudstjänster (förmiddag och kvällar) sänds med både svenskt och engelskt tal. Du följer med i gudstjänsterna antingen här på hemsidan, på Livets Ord Play, på Livets Ords Youtubekanal eller på Livets Ords Facebook-sida. 

Du kan också se hela konferensen via TBN Nordic. Både on demand och via Satelit. Du hittar dessa sändningar antingen på tbnplay.se eller på sateliten VIASAT 141.

Utöver att du kan följa med i gudstjänsten med svenskt eller engelskt tal kan du även på gudstjänsten textad till flera olika språk. För att få detta trycker du på bokstaven C på ditt tangentbord på Youtube, eller genom att trycka på ”hjulet” med inställningar som finns i det högra hörnet av filmen på Youtube.

YOUTH

Europakonferensen är alltid fullspäckad av spännande aktiviteter, sportarrangemang, turneringar och andra händelser att se fram emot för dig som ung. Årets konferens är inget undantag! Vi ställer inte in, vi ställer om. Håll utkik här på hemsidan eller på instagram för mer information om vilka online-aktiviteter som kommer arrangeras för dig som ung.

En händelse vi vet redan nu att du definitivt inte vill missa är nattmötet på lördagen under konferensveckan.

Följ @livetsordyouth på instagram för att hålla koll på allt fett som händer!

KIDS & JG

Europakonferensen är en fest för hela familjen, inte minst för alla barn som är hedersgäster och har sin egen “konferens i konferensen”. Det blir tre rafflande barnmöten under konferensen som finns tillgängliga on demand när det passar dig och din familj som bäst.

För dig som bor i Uppsala har vi under konferensveckan roliga aktiviteter som du kan haka på! Följ @livetsordkids på instagram för att hålla koll allt roligt som händer!

FÖR DIG SOM MÅNADSGIVARE

För dig som är månadsgivare till Livets Ords Internationella arbete kommer en egen Live Session att hållas under årets Europakonferens.

Välkommen att följa med via Zoom, lördag den 1 augusti kl 13.00, du anmäler dig här.

FÖRBÖN

Förbön och rådgivning

För dig som önskar enskild rådgivning, förbön eller söker helande så vill vi givetvis finnas där för dig. Vi arbetar just nu på nya kreativa sätt för oss att bistå med detta när hela konferensen är online. Mer information om exakt hur detta kommer gå till kommer inom kort. 

Bön- och tacksägelseämnen

Vi hjälper dig gärna att be för dina böneämnen, samtidigt som vi vill glädja oss med dig för vad Gud har gjort. Du kan skicka in bön- och tacksägelseämnen till bon@livetsord.se eller så kan du ringa in ditt böne- eller tacksägelseämne till 018-489 80 80 (telefonsvarare dygnet runt). 

HAR DU FLER FRÅGOR?

KONTAKTA LIVETS ORD

KONTAKT