ALLT DU BEHÖVER VETA

BOENDE

Hotell

Scandic Nord
Tel. 018-495 23 00
Dubbelrum: 930/natt
Enkelrum: 830/natt
Trippelrum: 1.030/natt
Fri parkering
Ange LO kundnr. D359 3022 13

Scandic Uplandia i city
Tel. 018-495 26 00
Dubbelrum: 850/natt
Enkelrum: 750/natt
Trippelrum: 950/natt
Ange LO kundnr. D359 3022 13

Hotell Fyrislund, gångavstånd till Livets Ord

Tel. 018- 10 88 70
Dubbelrum: 825/natt
Trippelrum: 925/natt
Ekonomi rum, dusch o toalett i korridoren:
Dubbelrum: 605/natt
Enkelrum: 595/natt
Fri parkering

Vandrarhem

Uppsala Vandrarhem City. Centralt läge i Uppsala med bra bussförbindelser. S:t Persgatan 16, 753 20 Uppsala. tel 018-10 00 08

Hotell & Vandrarhem Centralstation. Centralt läge i Uppsala med bra bussförbindelser. Bangårdsgatan 13 753 20 Uppsala 018-444 20 10. E-post: info@hotellcentralstation.se

Sovsal

I år kommer vi inte erbjuda sovsalar utan vi hänvisar till övriga boendealternativ.

Camping

Björklinge Camping: Björkliden 740 30 Björklinge, tel 018-727 02 19

Fyrishov: Idrottsgatan 2, 753 33 Uppsala, tel 018-727 49 60

Fjällnora Caming o Stugby, 018-727 06 10

 

Vill du hyra eller hyra ut en bostad i Uppsala under Europakonferensen? Då hänvisar vi dig till  https://www.airbnb.se/

SHOPPING

Bok- och utställningsområdet

Här hittar du musik och böcker på både svenska och engelska. Du har även möjlighet att träffa våra utställare som jobbar med allt från media till social verksamhet. Under veckans gång kommer du att ha möjlighet att träffa både talare och musiker som gärna signerar sina produkter. Det kommer även finnas tillfälle att

 

MAT

Du behöver inte lämna konferensområdet för att få mat eller förfriskningar under konferensen. Ute på området finns det många olika food trucks med spännande mat från hela världen. Vi erbjuder också allt för att stilla ditt fikasug med både pannkakstält, glasstält och kaffetält. Livets Ords café är också öppet under hela konferensen med enklare förtäring och fika.

TOLKNING

Europakonferensen simultantolkas till flera olika språk. För att få del av tolkningen måste du anmäla dig nedan i förväg, och sedan köpa ett veckopass eller dagsbiljetter vid informationsdisken.

Vi använder ett tolkningssytem som heter Interactio. Du kommer behöva ladda ned appen Interactio på din smartphone, och ansluta till vårt Wi-Fi på konferensen, för att ta del av tolkningen. Ta med egna hörlurar att använda med din mobiltelefon. Om du inte har en smartphone, informera oss vid informationsdisken. Det finns andra alternativ för ett begränsat antal människor.

Har du fråga kan du kontakta info@livetsord.se.

Priser: (endast för tolkning – det är gratis att besöka alla möten)

Veckopass (för hela konferensen): 230 kr/person

Dagsbiljett (för en dag på konferensen): 60 kr/person

Tolkning måste bokas i förväg. Anmäl dig HÄR!

Teckentolkning

Du som vill ha teckenspråkstolkning är välkommen att beställa detta hos tolkcentralen för döva i ditt hemlandsting. Tolkcentralerna i Sverige samordnar och förmedlar uppdragen så att tolk kommer till din beställning. Meddela också oss på info@livetsord.se att du har beställt teckenspråkstolkning, så hjälper vi dig när du kommer hit. Välkommen!

YOUTH

För ungdomarna

Europakonferensen är en konferens där du som ung har en mängd olika aktiviteter, sportevenemang och andra spännande händelser att se fram emot! Dagarna är fullspäckade med aktiviteter på området och i Ungdomsloungen där du har möjlighet att hänga med dina vänner och lära känna nya människor. Du vill definitivt inte missa nattmötet på fredag eller den traditionsenliga ”Europacupen” som spelas under lördagen.

Ungdomsloungen & möten

redag kväll på Europakonferensen kommer det vara ett nattmöte med Rosalen Boerner. 

Ungdomsloungen är alltid öppen mellan och efter mötena. I ungdomsloungen kan du hänga med dina vänner, spela spel och biljard  eller köpa fika i vårt alldeles egna café. Ungdomsledare finns alltid på plats om du vill ha förbön eller bara prata med någon. 

Mer information om aktiviteter, livemusik i loungen och mycket annat kommer inom kort!

Idrottsturneringar

Under konferensveckan kommer det att hållas flera olika idrottsturneringar och aktiviter så som innebandy, volleyboll och mycket annat spännande. Håll utkik på instragram (@livetsordyouth @livetsord) och här på hemsidan för mer information som kommer inom kort.

KIDS

Barnmöten

Europakonferensen är en fest för hela familjen, inte minst för alla barn som är hedersgäster under veckan och har sin egen ”konferens i konferensen”. Det blir rafflande barnmöten varje dag kl 10 och 15 med sång och musik, teater, spännande tävlingar och mycket mer i Barnkyrkan.

  • Kl 10 är det barnmöte för barn födda -16 tom -12. Roliga barnmöten med bibeln i centrum! Dessutom tävlingar, härlig lovsång och tillfälle till förbön varje dag!
  • Kl 15 för barn födda -09 tom -11. Drama, dockteater, sång, musik och predikan varje dag!

Missa inte heller att Festivalområdet är öppet mellan mötena med massa olika aktiviteter och attraktioner för alla åldrar.

Barnworkshops

Kl 10 varje förmiddag finns det workshops för barn födda 11 tom 06.

Onsdag till Lördag :

Pyssel

Konst

Pärlor och smycken

Lego och spel

Sport (OBS! med tag inneskor med ljus sula och vattenflaska)

Pingis (OBS! bara onsdag och fredag)

Parkour endast för barn 10-12år (OBS! bara Fredag och Lördag)

Kom till Barnens Incheckningsdisk och registrera dig för en av dessa populära workshops!

Barnpassning

Under 15-mötet har vi aktiviteter för barn födda -16 till och med -12 .

Du är välkommen att lämna ditt barn en halv timme  innan mötet kl.15, och hämta barnet direkt efter mötets slut. All barnpassning är gratis.

Är du 10-12 år? Välkommen till JG!

Vi är så glada att du är här! Är du 10-12 år (eller född 06-08) så är JG för dig! Förutom Europakonferensens härliga festivalområde så har vi JG möten och JG happenings för dig. Vi hänger, har roligt och framförallt möter Jesus tillsammans!

Onsdag kl 15 JG åker och badar! Samling vid JG tältet, anmälan behövs och det gör du i festivaltältet vid ingången till Festivalområdet.. Glöm inte badkläderna! Har du inte badkläder så snacka med någon av ledarna så löser vi det!

Torsdag och lördag JG-möte kl. 15 för barn födda -08 tom -06 i JG-tältet. 

Fredag kl 15 JG mästerskapen! Anmäl ditt lag eller haka på ett lag på plats. Anmäl dig i festivaltältet vid ingången till Festivalområdet.

Missa inte heller att Festivalområdet är öppet mellan mötena med massa olika aktiviteter och attraktioner för alla åldrar.

UNIK

Är du barn eller ungdom och har en IF (intellektuell funktionsnedsättning) och vill delta på förmiddagens barnmöte i barnkyrkan. Då finns våra UNIK-värdar där för dig för att ge det stöd du behöver för att kunna delta.

FÖR FÖRÄLDRAR

För föräldrar med små barn erbjuds TV-överföring av mötena med olika ”ljudnivå” och åldersfördelning i högra korridoren i huvudbyggnaden. I några av rummen finns microugn för att värma barnmat.

Ett gratis WIFI finns att tillgå på området.

 

FÖR FÖRETAGARE

Onsdag kväll hålls en samling för dig som är företagare, entreprenör, affärsperson eller i ledarskapsposition av något slag kl 17.00 i kapellet. Kom och lyssna till spännande och inspirerande talare som uppmuntrar dig att drömma större. Det finns mycket utrymme för gemenskap och vi äter en enklare måltid tillsammans. Inträdesbiljett behövs och införskaffas i konferensdisken på området. Du är också varmt välkommen att delta på samtliga ledarseminarium under konferensen.

FÖR DIG SOM MÅNADSGIVARE

För dig som är månadsgivare till Livets Ords internationella arbete har vi en speciell träff på torsdag kl 17.00- 18.45 i orangeriet. Vi inleder samlingen med mingel och gemenskap tillsammans med Livets Ords missionärer och resande predikanter. Efter det kommer du få höra mer om vad ditt månadsgivande möjliggör runt omkring på missionsfälten. Entrébiljett krävs (gratis) i form av ett Believekort som återfinns i ditt senaste nyhetsbrev. Om du har glömt din biljett, får månadsbrevet via e-post eller nyligen blivit månadsgivare kan du hämta ut en ny i Believemontern. Believekortet ger dig även 25% rabatt på ett antal utvalda förlagsprodukter under konferensen. Välkommen!

FÖRBÖN

Förbön och rådgivning

För dig som önskar enskild rådgivning, förbön eller söker helande så har vi ett särskilt tält där du kan möta våra pastorer och erfarna rådgivare. Tältet är öppet dagligen mellan mötena!

Bön- och tacksägelseämnen

Vi hjälper dig gärna att be för dina böneämnen, samtidigt som vi vill glädja oss med dig för vad Gud har gjort. Du kan lämna in bön- och tacksägelseämnen i informationsdisken eller till någon mötesvärd innan mötet. Du kan även ringa in ditt böne- och tacksägelseämne på telefon 018- 489 80 08 (telefonsvarare dygnet runt). Vi ber för dessa böneämnen under alla konferensens förmiddagsmöten kl 10.00.

 

RÖRELSEHINDRADE

Det finns en entré med ramp anpassad för rullstol och rullator för dig som har svårt att stå i kö. Den finns längst ner på kyrkans högra sida, dvs vid mellan kyrkan och Life Arena. Där finns även parkering för rörelsehindrade. När du kommer in i kyrkan så finns det mötesvärdar som hjälper dig förbi köerna och till platser som är speciellt anpassade för dig.

HAR DU FLER FRÅGOR?

KONTAKTA LIVETS ORD

KONTAKT