Allt du behöver veta

Välkommen hem till oss på Livets Ord och Europakonferensen 2023! Vi tror av hela hjärtat att Gud har något speciellt som han vill säga och göra i ditt liv dessa dagar, så kasta dig ut i Andens flod och låt dig upplivas av undervisningen, lovsången och gemenskapen, för att bli utrustad för livet och framtiden med Honom. Här nedan hittar du praktisk information om olika händelser och aktiviteter för barn, företagare och mycket mer! Vill du läsa mer om schemat för gudstjänsterna under konferensen och årets talare så hittar du dem under egna rubriker på hemsidan.

Parkering

I år är möjligheterna till parkeringar stora! Du kommer dels kunna parkera på vår vanliga parkering utanför kyrkan men också på markerade gräsplaner bakom Ingo-macken och EM Home, samt runt Kristallen. Notera att vissa av parkeringarna på Kristallen kräver p-skiva och att man får stå där max 2 timmar, så var uppmärksam på skyltningen. På hela Kristallen gäller parkeringsförbud efter kl 00. Handikapparkering finns på kyrkans stora parkering med uppmärkta platser vid sidoingången. Alla parkeringsalternativ finns markerade på parkeringskartan som du hittar i appen och på hemsidan.

Youth

Välkommen till Europakonferensen 2023 på Youth. Under dessa dagar är vår önskan på Youth att du som ungdom ska bli uppfylld, välsignad, rustad och redo inför ditt nya läsår som ligger framför!

Förutom de fantastiska gudstjänsterna har du som ungdom möjlighet att hänga i Youth Hangout-tältet, (som är beläget på den stora parkeringen mellan kyrkobyggnaden och Arenan). Tältet är tänkt att vara en plats för gemenskap, glädje, schysst musik, sköna sittplatser och varför inte svalka av dig med lite somriga juicer som erbjuds i tältet. I Hangout-tältet kommer du också att finna spel som FIFA, Mario Cart och många andra sällskapsspel. På kvällarna kommer det att bjudas på konserter och talkshows av olika slag, där du har möjlighet att vinna olika priser. Så kom dit och känn stämningen.

För dig som älskar att röra på dig och idrotta finns det olika turneringar och aktiviteter som hålls under veckan. Allt ifrån basket, fotboll, volleybollturneringar och inte minst en Water Fight!

Fredagkväll på konferensen är dock ingen vanlig kväll, då har vi Revival Night det obligatoriska Nattmötet. En festkväll som är främst riktad till dig som är ungdom. Detta är en kväll du inte vill missa! En rolig festkväll fullspäckad med fantastisk lovsång, underbar Gudsnärvaro och en grymt bra predikan från Elaine Fisher. Det finns också möjlighet för dig att få förbön och betjäning.

Se till att vara på plats vecka 30 och bjud med alla dina vänner så kommer vi att ha en fantastisk vecka tillsammans och avsluta
sommarlovet på topp!

Kids

Europakonferensen är en konferens för hela familjen, därför är vi stolta över att få presentera en skräddarsydd konferens för våra yngsta besökare. Här följer information om allt skoj som händer på KIDS under veckan.

Barnmöten | för barn födda 2014-2019

Varmt välkommen till barnens gudstjänst! Varje dag kl 10.00 har vi barnmöte i arenan på andra sidan parkeringen. Här upptäcker vi bibeln, prisar Gud och har det riktigt skoj tillsammans. Mitt i barnmötet bjuder vi alla barn på glass. På dessa möten behöver barnen vara i vuxet sällskap, ingen
incheckning finns. Kom och fira tillsammans med oss!

Safarigrupper | för barn födda 2014-2019
På eftermiddagarna har vi Safarigrupper mellan kl.15:00-17:00, där det kommer finnas roliga aktiviteter för ditt barn att välja mellan. Du checkar in ditt barn till Safarigrupperna längst ner i den högra korridoren i Kyrkbyggnaden (utmärkt på konferenskartan). Incheckningen öppnar kl. 14.30. Vi bjuder alla barn på fika.

JG | för barn födda 2010-2013
JG står för Jesus generation och är för dig som gått ut åk 3-6.
JG-möten: På kvällarna kl 19.00 har vi en särskild gudstjänst för dig i Barnkyrkan, där vi prisar Gud, går djupare i vår tro på Honom och avslutar med att handla godis i kiosken och häng i loungen. Ta med dig en kioskpeng (max 20kr) om du vill handla.
Happenings: Varje eftermiddag har vi aktiviteter såsom pyssel och spel, brännbollsturnering, vattenkrig och filmvisning. Här är ett ypperligt tillfälle att lära känna nya vänner! Vi samlas varje dag kl 14.40 i Barnkyrkan som ligger i den högra korridoren. Ta med dig en vän och kom!

Festivalområdet | För barn i alla åldrar
Festivalområdet är öppet mellan våra gudstjänster och aktiviteter. Här kan du köpa sockervadd, åka karusell, hoppa hoppborg och mycket mycket mer. Områdets öppettider är 12.00-14.30 och 17.00-18.30. I anslutning till ingången vid Festivalområdet kan du köpa åkband och biljetter som gäller för alla attraktioner.

Varmt välkommen till barnens Europakonferens!

Tolkning

Tolkning kommer att ske på flera huvudspråk. Åtkomst till tolkning finner du i appen Interactio. All information du behöver för tolkning finns i informationsdisken. Vid frågor maila till info@livetsord.se.

Hörselslinga

För dig som har hörapparat finns det hörselslinga i Kyrksalen. Kontakta en mötesvärd så visar de dig rätt.

Bön, förbön & rådgivning

För dig som önskar enskild rådgivning, förbön eller söker helande så vill vi givetvis finnas där för dig. Behöver du prata med en själavårdare kan du klicka här för att boka en tid för bön och samtal med någon från vårat själavårdsteam

Vi hjälper dig gärna att be för dina böneämnen, samtidigt som vi vill glädja oss med dig för vad Gud har gjort. Du kan skicka in bön- och tacksägelseämnen till bon@livetsord.se eller så kan du ringa in ditt böne- eller tacksägelseämne till 018-489 80 80 (telefonsvarare dygnet runt).

Pastorsinformation

Vi har en särskild träff för dig som pastor kl 13.00-14.30 på lördagen (30 juli) i Kapellet. Där kommer pastor Jan Blom ge en hälsning och du får värdefull tid att knyta kontakter med nya och gamla vänner över en fika. Välkommen!

Anmäl dig här.

Du som är pastor eller föreståndare för en församling erbjuder vi även reserverad plats till i alla möten. Mer information kan du få i infodisken, där du också registrerar dig för reserverad plats.

Samling för lovsångsledare

Kom och träffa andra lovsångsledare, bli inspirerad och uppmuntrad i din viktiga uppgift. Enkelt fika serveras!

Anmäl dig här.

Konferensområdet

Konferensområdet är en plats för härlig gemenskap, god mat eller kanske en svalkande glass! Tacotält och flera goda food trucks
kommer erbjudas, samt härliga gemenskapsytor och sittplatser. Området kommer även bjuda på en många olika montrar som du kan
ta chansen att besöka, Festivalområdet för barnen och hangout för Youth. Du hittar mer information om de olika delarna nedan. Du
kommer definitivt hitta något du gillar, vi ses på området!

Evangelisation

Kom och praktisera evangelisation med en mentor/handledare.

Vi träffas vid infodisken i entrén kl. 12:00. Vi äter tillsammans och du får en kort instruktion hur vi samtalar med människor, efter det får du följa med en tränad människofiskare ut på stan.

(Vill du äta något så köp mat innan och ta med dig.)

Anmäl dig här.

Har du fler frågor?

Kontakta oss direkt

Europakonferensen 2023
25 - 30 juli

 

Livets Ords stora sommarkonferens.
Sommarens bästa dagar.

© 2023 Livets Ord