Samlingar

Lead

LEAD | Ledarseminarium
Du som är pastor, predikant, barn-, ungdoms- eller hemgruppsledare eller bär annat ansvar i en församling är välkommen på våra ledarseminarium. Torsdag kl.13 med Joakim Lundqvist och lördag kl. 13 med Jonathan Stockstill. Efter ledarseminariet med Joakim finns Breakout sessions för dig som är lovsångsledare eller för dig som leder barn & unga. Kom och träffa andra som gör samma sak, bli inspirerad och uppmuntrad i din viktiga uppgift.

LEAD | Worship
För dig som är lovsångsledare har vi en samling på torsdag kl.14, direkt efter ledarseminariet i Orangeriet

LEAD | Barn & unga
För dig som är ledare inom barn- och ungdomsverksamget har vi en samling på torsdag kl.14, direkt efter ledarseminariet i Kapellet

LEAD | Pastor
Du som är pastor är varmt välkommen att delta på pastorsmingel på tisdag & fredag direkt efter kvällsmötet i Kapellet. Här får du träffa och knyta kontakter med nya och gamla vänner, välkommen! Anmäl dig här.

För dig som är pastor/föreståndare för en församling erbjuder vi även reserverad plats till i alla möten. Mer information kan du få i infodisken, där du också registrerar dig för reserverad plats.

Hennes Seminarium

Du som är kvinna, ung som gammal, välkommen till bakre läktaren för ett seminarium med Elaine Fisher fredag kl. 13:00!

Workshop Evangelisation

Onsdag, torsdag, fredag, lördag. Kl 12:00-14:30.

Kom och praktisera evangelisation med en mentor/handledare. Jesus sa: Kom och följ mig – Jesus visade sina lärjungar hur man evangeliserar, efter det sände han ut dem 2 och 2.

Träff vid infodisken i entrén kl 12:00.
Vi äter tillsammans och du får en kort instruktion hur vi samtalar med människor. Efter det får du följa med en tränad människofiskare ut på stan.
(Vill du äta något så köp mat innan och ta med dig.)

Kom med ut och bjud in till Kvällens möte: ”Night of Hope”
Onsdag ca kl 16:30, följ med ut och bjud in till kvällens möte ”Night of Hope” med Flavia Peres och Betz Asefa. Vi åker ut till Uppsalas centrum och vissa utsatta stadsdelar. Vi möts vid infodisken i entrén.

Företagarträff

På fredagseftermiddagen bjuder vi in till en träff för dig som företagare. Vi kommer bland annat skapa rum för mingel och gemenskap samt få lyssna till John Paul Caswell från Bethany Church, Baton Rouge, USA. John Paul är en mycket framgångsrik affärsman med ett stort hjärta för mission som ofta talar till företagare. Vi ser fram emot att höra vad Gud lagt på hans hjärta.

Tid: 17.00 -18.15
Plats: Orangeriet

Föranmälan krävs. Via appen eller informationsdisken i entrén.
Anmäl dig här.
Varmt välkomna!

Europakonferensen 2023
25 - 30 juli

 

Livets Ords stora sommarkonferens.
Sommarens bästa dagar.

© 2023 Livets Ord

© 2023 Livets Ord