Kom i kontakt

Bön & samtal

Det finns möjlighet att boka tid för enskilt samtal och förbön under Europakonferensen. Själavårdare finns på plats i församlingskorridoren vid bokhandeln, var god se skyltar. Boka en tid som passar dig enligt nedan. Får du problem med bokningen, fråga gärna infodisken så kan de hjälpa dig. Alla våra själavårdare har tystnadsplikt. Om det inte finns tider kvar, kontakta oss på sjalavard@livetsord.se så ordnar vi extra tillfällen. Vi finns också på plats i kyrksalen nedanför dopgraven för samtal och förbön i samband med gudstjänsterna, dit är du också välkommen att söka oss utan bokning. Vi vill gärna möta och finnas tillhands för dig.

Boka din tid här!

Vi hjälper dig gärna att be för dina böneämnen, samtidigt som vi vill glädja oss med dig för vad Gud har gjort. Du kan skicka in bön- och tacksägelseämnen till bon@livetsord.se eller så kan du ringa in ditt böne- eller tacksägelseämne till 018-489 80 08 (telefonsvarare dygnet runt).

Infodisk

I informationsdisken får du svar på alla möjliga frågor du kan tänkas ha som rör konferensen. Du hittar informationsdiken i vår entré som har öppet före och efter alla möten.

Kontakt

Låter något i vår verkasamhet intressant? Hitta mer nedan!

Länk till ChurchCenter

Mail: info@livetsord.se
Telefon: 018-489 80 00
Sociala Medier: @livetsord
www.livetsord.se

Borttappat

Kvarglömda saker samlas upp i ett rum längst upp i vänstra korridoren, du hittar enkelt dit genom att följa markeringen på kartan!
Upphittade värdesaker hittar du i informationsdisken.

Europakonferensen 2023
25 - 30 juli

 

Livets Ords stora sommarkonferens.
Sommarens bästa dagar.

© 2023 Livets Ord

© 2023 Livets Ord