Boende

Hotell

Scandic Uplandia

Tel: 018-495 26 00
.
E-post: uplandia@scandic-hotels.com

Enkelrum: 750:-
Dubbelrum: 950:-

 

Scandic Uppsala Nord

Tel: 018-495 23 00
.
E-post: uppsala@scandic-hotels.com

Enkelrum: 700:-
Dubelrum: 900:-

 

Uppge detta kundnummer för att få specialpriser på Scandic: D359302213 
För mer information, se Scandic Hotells egen hemsida: 
www.scandichotels.com

 

Hotell Fyrislund

Fyrislundsgatan 81, (10 min. gångavstånd från Livets Ord.)
Tel: 018- 10 88 70
E-post: info@hotellfyrislund.se
(www.hotellfyrislund.se)

Enkelrum: 725:-
Dubbelrum: 825:-

Vandrarhem

Uppsala Vandrarhem City. Centralt läge i Uppsala med bra bussförbindelser. S:t Persgatan 16, 753 20 Uppsala. tel 018-10 00 08

Hotell & Vandrarhem Centralstation. Centralt läge i Uppsala med bra bussförbindelser. Bangårdsgatan 13 753 20 Uppsala 018-444 20 10. E-post: info@hotellcentralstation.se

Sovsal

Det finns även möjlighet att bo i sovsalar på konferensområdet. Ta med sovsäck och luftmadrass eller liknande.

Pris: 70 kronor per natt. Frukost finns att köpa på Livets Ord.
Boka i förväg på 018-489 80 00 eller info@livetsord.se. Innan du går till sovsalarna, betala i välkomstdisken på Livets Ord.

Camping

Björklinge Camping: Björkliden 740 30 Björklinge, tel 018-727 02 19

Fyrishov: Idrottsgatan 2, 753 33 Uppsala, tel 018-727 49 60

Fjällnora Caming o Stugby, 018-727 06 10

 

 

Vill du hyra eller hyra ut en bostad i Uppsala under Europakonferensen? Då hänvisar vi dig till  https://www.airbnb.se/ 

Shopping

Bok- och utställningsområdet

Här hittar du musik och böcker på både svenska och engelska. Du har även möjlighet att träffa våra utställare som jobbar med allt från media till social verksamhet. Under veckans gång kommer du att ha möjlighet att träffa både talare och musiker som gärna signerar sina produkter. Det kommer även finnas tillfälle att lyssna till olika spännande föredrag och till alla små barn delar vi ut ballonger under hela veckan. Området är öppet mellan mötena och in på småtimmarna.

Tolkning

Tolkning

Europakonferensen simultantolkas till flera olika språk. Du kan ta med egna hörlurar eller köpa tillsammans med biljetterna i välkomstdisken. Har du frågor kontakta josua.franz@gmail.com

Priser: (avser endast tjänsten tolkning. Att bara besöka mötet är gratis) Veckobiljett (hela konferensen): 230 kr/person. Dagsbiljett: 80 kr/person. Mötesbiljett: 40 kr/person. Hörlurar: 30 kr/person

Tolkning under konferensen måste bokas i förväg. Använd detta formulär för registrering.

Simultantolkning

Du som vill ha teckenspråkstolkning är välkommen att beställa detta hos tolkcentralen för döva i ditt hemlandsting. Tolkcentralerna i Sverige samordnar och förmedlar uppdragen så att tolk kommer till din beställning. Meddela också oss på info@livetsord.se att du har beställt teckenspråkstolkning, så hjälper vi dig när du kommer hit. Välkommen!

Youth

För ungdomarna

Europakonferensen är en konferens där du som unghar en mängd olika aktiviteter, sportevenemang och andra spännande händelser att se fram emot!Dagarna är fullspäckade med aktiviteter i ungdomsloungen där du även har möjlighet att hänga med dina vänner och lära känna nya människor. Du vill definitivt inte missa nattmötet på fredag eller den traditionsenliga Europacupen som kommer spelas under lördagen.

Ungdomsloungen & möten

Under veckan kommer det att vara Ungdomsmöten onsdag-fredag kl 15 i ungdomsloungen. Det kommer även vara ett nattmöte efter kvällsmötet på fredag.  Information om talare finner du i schemat.

Ungdomsloungenär alltid öppet mellan och efter mötena. Där hittar du mer information om allt som händer för dig som ung. I ungdomsloungen kan du hänga med dina vänner, spela spel och biljard  eller köpa fika i vårt alldeles egna café. Ungdomsledare finns alltid på plats om du vill ha förböneller bara prata med någon. Missa inte livemusiken i loungen på tisdag, torsdag och lördag efter kvällsmötena.

Idrottsturneringar

Under konferensveckan kommer det hållas flera olika idrottsturneringar. På onsdag anordnas en innebandyturnering i vår nya arena och under torsdag eftermiddag byggs arenan om till en episk Lasergame-bana! Det vill du absolut  inte missa!

Ute på området finns vår fotbollsplan som är öppen mellan och efter alla möten. Där kommer vår traditionsenliga och prestigefyllda fotbollsturnering “Europacupen” att avgöras under lördagen. Finalen spelas efter kvällsmötet, och då är du välkommen att komma och  supporta ditt favoritlag!

Mer information om turneringarna och anmälan av ditt lag får du i ungdomsloungen.

För barnen

Barnworkshops

Kl 10 varje förmiddag finns det workshops för barn som gått ut åk 1 och upp till åk 6. Där finns det aktiviteter som fotboll, pyssel, pärlor, lego/spel, konst, pionjärer med mera. Kom till Barnens Incheckningsdisk och registrera dig för en av dessa populära workshops!

Barnpassning

Under 15-mötet har vi aktiviteter för barn födda -11 till och med -14 .

Du är välkommen att lämna ditt barn en kvart innan mötet kl.15, och hämta barnet direkt efter mötets slut. All barnpassning är gratis.

Barnmöten

Europakonferensen är en fest för hela familjen, inte minst för alla barn som är hedersgäster under veckan och har sin egen ”konferens i konferensen”. Det blir rafflande barnmöten varje dag kl 10 och 15 med sång och musik, teater, spännande tävlingar och mycket mer i Barnkyrkan.

 

  • Kl 10 är det barnmöte för barn födda -11 tom -14. Roliga barnmöten med bibeln i centrum! Dessutom tävlingar, härlig lovsång och tillfälle till förbön varje dag!
  • Kl 15 för barn födda -08 tom -10. Drama, dockteater, sång, musik och predikan varje dag!
  • JG-möte kl. 15 för barn födda -05 tom -07 i JG-tältet. Aktiviteter, häng och samling med Jesus i centrum!

Missa inte heller att Festivalområdet är öppet mellan mötena med massa olika aktiviteter och attraktioner för alla åldrar.

För föräldrar

TV-överföring & WIFI

För föräldrar med små barn erbjuds TV-överföring av mötena med olika ”ljudnivå” och åldersfördelning i högra korridoren i huvudbyggnaden. I några av rummen finns microugn för att värma barnmat.

Ett gratis WIFI finns att tillgå på området.

För företagare

Lördag kväll hålls en samling för dig som är företagare, entreprenör, affärsperson eller i ledarskapsposition av något slag kl 17.00 i Life Arena. Kom och lyssna till spännande och inspirerande talare som uppmuntrar dig att drömma större. Det finns mycket utrymme för gemenskap och vi äter en enklare måltid tillsammans. Inträdesbiljett behövs och införskaffas i konferensdisken på området. Du är också varmt välkommen att delta på samtliga ledarseminarium under konferensen.

Förbön

Förbön och rådgivning

För dig som önskar enskild rådgivning, förbön eller söker helande så har vi ett särskilt tält där du kan möta våra pastorer och erfarna rådgivare. Tältet är öppet dagligen mellan mötena!

Bön- och tacksägelseämnen

Vi hjälper dig gärna att be för dina böneämnen, samtidigt som vi vill glädja oss med dig för vad Gud har gjort. Du kan lämna in bön- och tacksägelseämnen i informationsdisken eller till någon mötesvärd innan mötet. Du kan även ringa in ditt böne- och tacksägelseämne på telefon 018- 489 80 08 (telefonsvarare dygnet runt). Vi ber för dessa böneämnen under alla konferensens förmiddagsmöten kl 10.00.

Rörelsehindrade

Handikappingång

Det finns handikappingång för dig som har svårt att stå i kö. Den finns längst ner på kyrkans högra sida. Där finns även handikapparkering. När du kommer in i kyrkan så finns det mötesvärdar som hjälper dig förbi köerna.

Mat

Foodcourt

Du behöver inte lämna konferensområdet för att få mat eller förfriskningar under konferensen. I vår foodcourt hittar du mat från hela världen. Vi erbjuder också allt för att stilla ditt fikasug.

Övrig information

Mer info

Om du har mer frågor eller funderingar så kan du ringa 018-489 80 00 eller  skicka ett mail till info@livetsord.se.